16-02-2018: Test: Browning T-Bolt .22 LR

Test af rågejægerens rappe værktøj: Danmark er ikke et land med store mængder af vildt, hvor der er udpræget behov for en salonriffel, set i forhold til lande med store mængder af kaniner eller forskellige skadevoldende jordegern, men en stor skare af rågejægere blandt danske jægere skatter salonriflen. Vi ser nærmere på en riffel i det midterste prissegment.

15-02-2018: En del af DOF’s forsvundne fugle kan findes i DJ’s Markvildtindsats

DOF har offentliggjort beregninger, der viser, at cirka 3 millioner fugle er forsvundet fra det åbne land i de sidste 40 år. Det skyldes mindre natur i landbrugslandet. En udfordring som Jægerforbundets Markvildtindsats er med til at bekæmpe.

14-02-2018: H.K.H. Prins Henrik er død

Det er med stor sorg, at Jægerforbundet har erfaret, at vores mangeårige protektor H.K.H. Prins Henrik er gået bort. Hele forbundet sender vores kondolencer til kongefamilien.

14-02-2018: Prins Henrik er død

13-02-2018: Kattekonge med gevær

I Asmild-Tapdrup Jagtforening skulle man lige have afgjort, hvem der var årets kattekonge – inden jægernes fastetid for alvor begynder.

13-02-2018: Social tøndeskydning i jagtforeningen

12-02-2018: Jagt & Outdoor inviterer til DM i apportering

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har formidable evner inden for apportering? Så kig forbi årets Jagt & Outdoor messe i Odense Congress Center den 24. eller 25. marts 2018, hvor din hund får mulighed for at dyste mod andre hunde om titlen som landets bedste i indoor apportering.

12-02-2018: Nyt værktøj til hundeinstruktører

Et nyt værktøj til hundeinstruktører har set dagens lys. Det er appen Tryg Pote, som Tryg har udviklet i tæt samarbejde Danmarks Jægerforbund.