02-01-2018: Ingen jagt uden hest

Skal du på bjergjagt, er der ingen vej uden om, at du skal bruge hest. Her er en oplevelse fra en jæger med "hestefobi".

02-01-2018: Anderledes skikke og spændende oplevelser

De fleste sætter lighedstegn mellem jagtrejser og riffeljagt på bukke og hjorte, afrikanske antiloper og eksotiske vildtarter. Men hvis du aldrig er kommet i gang med riflen, er der også rig mulighed for at slå dine folder med haglbøssen rundt omkring i den store verden.

02-01-2018: Busfulde af oplevelser

Du kan sagtens deltage i en større kollektiv jagtoplevelse ved at koble dig på en af de busrejser, som jagtbureauerne typisk arrangerer med henblik på bukke-, hjorte- eller drivjagt. Se et lille udpluk af mulighederne her.

02-01-2018: Hav udstyret i orden

Grundig forberedelse er altid godt – ikke mindst, når man begiver sig ud på fjerne jagtmarker. Hvis man kender jagtskikkene på rejsemålet, terrænets beskaffenhed, de klimatiske forhold og det vildt, man skal jage, er man godt på vej.

02-01-2018: Pragtfulde Polen

Det store østeuropæiske land fastholder positionen som danske jægeres foretrukne rejsemål. Mange tusinde jægere gæster Polen hvert år. Læs her om mulighederne samt fordelene og ulemperne ved de to forskellige måder at købe en jagt på: som fastprisarrangement eller efter prisliste.

29-12-2017: Jagtåret der gik: Årets mest læste historier

Det har været et ualmindeligt begivenhedsrigt - og for det meste postivt - jagtår, der er ved at rinde ud. For at fejre nytårets komme tager vi jer her med tilbage til årets ti mest læste historier.

27-12-2017: Se de sidste vindere i julekalenderen

Julen er overstået og det er vores julekalender også. Se de sidste vindere og rigtige svar her.

25-12-2017: Husmandsjagten

Skovsnepper, saltstegte sild og honningsyp til: Ibsker Jagtforening er en af de østligst beliggende danske jagtforeninger. Siden foreningens stiftelse i 1921 har man haft privilegiet af jagtretten på Ibsker Husmandsplantages 280 hektarer – Jæger var med på årets sidste klapjagt.