03-01-2018: Jagt på efterskolerne

Behovet for at kunne fordybe sig i jagtens verden har vist sig udslagsgivende, når unge søger en efterskoleplads. På Bråskovgård Efterskole har man været på forkant med denne tendens, da en jagtlinje har eksisteret her i et helt årti. Udviklingsarbejdet ophører imidlertid ikke her, og nu ser en ny jagtforening dagens lys.

03-01-2018: Ny bekendtgørelse betyder nye regler for kronvildtjagt og udsætning

En ny bekendtgørelse fra Miljøstyrelsen medfører en række ændringer for jagt og fodring af kronvildt, samt udsætning af gråænder, agerhøns og fasaner.

03-01-2018: Juleaften hos jagtforeningen

Juleaften hos Vestsjællands Jagtforening