07-09-2017: Nu er det tid til årets medlemsundersøgelse

Så er det blevet tid for den årlige medlemsundersøgelse. Vi sætter stor pris på vores medlemmer, og jo mere vi ved om dem, jo bedre en organisation kan vi skabe. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil deltage i undersøgelsen.

07-09-2017: Bliv Jæger: Jagtlyst er ikke genetisk bestemt

Vejen mod den første jagt: Journalistpraktikant, fisker og naturelsker Christian Lang Jensen har sat sig for at tage jagttegn og dermed påbegynde rejsen mod at komme på den første jagt. Læs første afsnit om, hvad en kommende jæger tænker om jagt.

06-09-2017: Mød kreds 4 til friluftsfestival i Kolding

I weekenden den 9. - 10. september afholder Friluftsrådet friluftsfestivalen Get Out Kolding 2017, hvor du kan møde rådets mange medlemsforeninger. Du kan blandt andet møde de frivillige fra DJ's kreds 4.

06-09-2017: Mød kreds 4 til friluftsfestival i Kolding