26-01-2017: Bachelorprojekt om drabelige huskatte vinder pris

Nyuddannet professionsbachelor i jordbrugsbiologi fra Erhvervsakademi Aarhus Morten Thim Jensen lavede sit bachelorprojekt om fritgående huskatte som trussel mod agerhøns, sanglærker og fasaner, i samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Projektet har nu sikret ham JID-prisen på 5.000 kr.

26-01-2017: Bachelorprojekt om drabelige huskatte vinder pris

26-01-2017: Næbbede familier afprøver nye rørboliger

Med hjælp fra skoleelever sætter Danmarks Jægerforbund og Næstved Kommune nu rederør op til vilde ænder.

26-01-2017: Næbbede familier afprøver nye rørboliger

26-01-2017: Guide til det gode hundehold

Dansk Kennelklub har i samarbejde med bl.a. politi og andre organisationer udarbejdet en folder med gode råd om indretning, pasning og håndtering af hunde.

26-01-2017: Guide til det gode hundehold

25-01-2017: Ny jægerrepræsentant i Nationalpark Thys bestyrelse

Nationalpark Thy har fået en ny bestyrelse - og jægerne en ny repræsentant i det nordjyske. DJ indstillede blandt andet Karen Serup, som ministeren nu har udnævnt som bestyrelsesmedlem.

25-01-2017: Ny jægerrepræsentant i Nationalpark Thys bestyrelse