06-09-2017: Mød kreds 4 til friluftsfestival i Kolding

I weekenden den 9. - 10. september afholder Friluftsrådet friluftsfestivalen Get Out Kolding 2017, hvor du kan møde rådets mange medlemsforeninger. Du kan blandt andet møde de frivillige fra DJ's kreds 4.

06-09-2017: På jagt efter bekkasin: Zig-zag i solen

Gæs og ænder trækker mange jægere til Værnengene, men en lille skare jægere kommer for at jage dobbeltbekkasinen. Det er en udfordrende og spændende jagtform.

05-09-2017: Stemningsrapport fra den første weekend efter trækvildt

Blæst blev afløst af vindstille og flot vejr fredag morgen, da de første jægere tog ud efter det jagtbare trækvildt. Vi har fået stemningsrapporter fra premiereweekenden rundt om i landet.

04-09-2017: Skyd kun duer i flok i september og oktober

Man bør kun regulere duer, der flyver i flok. Enlige duer har ofte unger i reden.