01-09-2017: Miljø- og fødevareministeren vil åbne for falkejagt og buejagt på større hjortevildt

Jagt med falke og andre rovfugle kan være på vej til en renæssance i Danmark. Det kan blive resultatet af et nyt lovforslag, der også skal bane vej for forsøg med buejagt på dåvildt og kronvildt. Ministerens melding glæder Danmarks Jægerforbund, som straks vil kigger nærmere på lovforslaget.

01-09-2017: Forgiftede ænder i Store Vildmose

Man risikerer alvorlig forgiftning, hvis man spiser ænder eller fisk fra den nordjyske naturperle, Store Vildmose. Danmarks Jægerforbund opfordrer alle, der har oplysninger i sagen om at kontakte politiet.

01-09-2017: Læs i Jæger september 2017

Det er blevet september og tid til jagt og en ny udgave af Jæger. Som altid serverer vi et par af månedens højdepunkter sammen med en gratis smagsprøve på septembernummeret af Jæger.