01-09-2017: Miljø- og fødevareministeren vil åbne for falkejagt og buejagt på større hjortevildt

Jagt med falke og andre rovfugle kan være på vej til en renæssance i Danmark. Det kan blive resultatet af et nyt lovforslag, der også skal bane vej for forsøg med buejagt på dåvildt og kronvildt. Ministerens melding glæder Danmarks Jægerforbund, som straks vil kigger nærmere på lovforslaget.

31-08-2017: Opråb: Husk vingeundersøgelsen 2017/18

Endeligt er sommeren forbi og et vaskeægte efterår står for døren. Det betyder, at både jægere og vingeundersøgelse tager hul på en ny jagtsæson. Nedlægger du trækvildt, vil vingeundersøgelsen meget gerne modtage dine vinger.

30-08-2017: HB: Forsat fokus på arbejdet med alle jagthunderacer i DJ

På det nyligt overståede hovedbestyrelsesmøde i Danmarks Jægerforbund var et af emnerne jagthundearbejdet i DJ, som mundede ud i en udtalelse fra bestyrelsen. Læs den her.