18-01-2018: Medlemsnettet er nede

Vi har i øjeblikket udfordringer med medlemsnettet. Vi arbejder på højtryk med at løse dem.

17-01-2018: Tandindsamlingen på to minutter: Hvorfor samler DJ tænder ind?

Der kommer flere og flere kapitler på historien om indsamlingen af tænder fra kronvildt. Men hvorfor gør DJ det? Svaret er sådan set simpelt: Fordi ministeren har bedt om den viden.

17-01-2018: Sagsbehandlingstider: ACØ lægges sammen med ACV i Holstebro

Jægere øst for Storebælt kan formentlig se frem til væsentlig bedre myndighedsbetjening på våbenområdet i fremtiden. Det er konklusionen ovenpå regeringens udmelding om at lægge de to våbenkontorer ACØ og ACV sammen i Holstebro.