29-12-2017: Jagtåret der gik: Årets mest læste historier

Det har været et ualmindeligt begivenhedsrigt - og for det meste postivt - jagtår, der er ved at rinde ud. For at fejre nytårets komme tager vi jer her med tilbage til årets ti mest læste historier.

29-12-2017: Jagtåret der gik: Årets mest læste historier

27-12-2017: Se de sidste vindere i julekalenderen

Julen er overstået og det er vores julekalender også. Se de sidste vindere og rigtige svar her.

25-12-2017: Husmandsjagten

Skovsnepper, saltstegte sild og honningsyp til: Ibsker Jagtforening er en af de østligst beliggende danske jagtforeninger. Siden foreningens stiftelse i 1921 har man haft privilegiet af jagtretten på Ibsker Husmandsplantages 280 hektarer – Jæger var med på årets sidste klapjagt.

25-12-2017: Husmandsjagten