17-05-2018: Nu kan du læse Jæger i vores nye app

Det har længe været et ønske fra Jægerforbundets medlemmer, og nu er det muligt: I vores nye app ’Jæger’ kan du læse vores blad, uanset hvor du er. Og der er mere på vej.

17-05-2018: 16. maj i medierne

Det var en ualmindelig glad dag for rigtig mange danske jægere i går, da bukkejagten gik ind. Det gav stor opmærksomhed fra flere af landets medier. Vi har samlet et lille udpluk her.

16-05-2018: Giver ”køkkenhavestriber” biodiversitet?

Fredag den 25. maj kl. 15.00-16.00 har du mulighed for på Naturmødet at deltage i en debat, der kan tænkes at dele vandene, når Danmarks Jægerforbund inviterer til paneldebat i eget telt og stiller spørgsmålet, om de såkaldte køkkenhavestriber giver biodiversitet?

16-05-2018: Digital indberetning for udsætning er ikke klart

Miljøstyrelsens system til digital indberetning for udsætning af fasan, agerhøne og gråand er ikke blevet færdigudviklet i tide. Tidsfristen for indberetning er udskudt, men det er utilfredsstillende at lovgivningen ikke kan overholdes, siger Jægerformanden.

15-05-2018: Video: Sikker riffeljagt

Fra tidligt om morgnen den 16. maj skal en stor del af de danske jægere på bukkejagt med riflen. I den anledning bringer vi igen vores video om sikker riffeljagt.

15-05-2018: Tag børnene med til Naturmødet 2018

Foretrækker dine børn at tilberede mad fra bunden, eller undgår de helst at få beskidte hænder? Det og flere andre spørgsmål vedrørende børns forhold til naturen kan du få afklaret ved at tage dem med til Naturmødet 2018 i Hirtshals, som løber fra torsdag den 24. maj til lørdag den 26. maj.

15-05-2018: Bukkejagten går ind – kend reglerne om skydetårne

Nu får mange jægere feber, da bukkejagten sætter ind i morgen. Derfor er det godt at kende til reglerne for skydetårne og skydestiger.

14-05-2018: Bukkekaffe i Jagtens Hus for alle interesserede

På onsdag er det juleaften for landets jægere. Det er nemlig 16. maj og den traditionsrige bukkejagt går ind. For at fejre dagen inviterer Danmarks Jægerforbund alle jægere og andre interesserede til bukkekaffe fra 8 - 11.