08-02-2018: Ny uddannelse til den sande outdoor-nørd

Højskolen på Kalø har lavet et kursus til dem, der er lidt vildere med outdoor-livet end gennemsnittet. De kalder det outdoor-ranger, og der er naturligvis en hel kasse med jagt og naturen som spisekammer i samarbejde med Danmarks Jægerforbund.

07-02-2018: Euforiserende stoffer kan betyde farvel til jagttegnet

Er du glad for dit jagttegn, så hold fingrene væk fra euforiserende stoffer. Også selvom det "bare er lidt hash". Sådan er meldingen fra politiet.

07-02-2018: Flyv uden besvær

En guide til, hvordan du kommer hurtigst og nemmest gennem Københavns Lufthavn som rejsende med våben.

05-02-2018: Rettelse til artikel i Jæger

Der har desværre indsneget sig en fejl i artiklen Tænk dig om, før du handler kniv. Artiklen blev bragt i Jæger nr. 2, 2018.

05-02-2018: Mere om statistik og tandsnit

Blandt nogle jægere er der stor interesse for de statistiske metoder bag tandsnitsmetoden til aldersbestemmelse af kronhjorte.

02-02-2018: Kronvildtsamarbejde afprøves

Den første gang var et forsøg, men allerede nu synes der at være opbakning til et årligt og fast samarbejde omkring en fælles reguleringsjagtdag på kronvildtet syd for Rørbæk Sø.

01-02-2018: Gammel app i nye DJ klæder

Da Jægerforbundet og SEGES overtog undervisningsmaterialet til jagttegn 'Vildt & Jagt i Danmark', overtog vi også den tilhørende app. Den er nu klar i en ny og opdateret version til både iPhone og Android.

01-02-2018: Læs i Jæger februar 2018

Vi har taget hul på årets korteste måned, og dermed et nyt Jæger. Få en forsmag på, hvad der venter dig og en gratis smagsprøve på Jæger hvis du ikke er medlem.