26-10-2018: Ulvesagen: DJ ekskluderer medlem med øjeblikkelig virkning

Danmarks Jægerforbund har på et hovedbestyrelsesmøde her i eftermiddag besluttet, at den 66-årige jæger, der skød og dræbte en ulv på en mark ved Ulfborg, ekskluderes af Danmarks Jægerforbund med øjeblikkeligt virkning.

25-10-2018: Nyt Nordeuropæisk samarbejde med fokus på trækvildt

Trækvildt var det eneste emne på dagsordenen, da Danmarks Jægerforbund i weekenden var vært for et nordeuropæisk møde i Jagtens hus. Repræsentanter fra Holland, Tyskland, Irland, England, Norge, Sverige, Finland og Danmark var sammen med en repræsentant fra FACE og Vildtforvaltningsrådets formand samlet for at drøfte mulighederne for sikring af fremtidens jagt på en lang række trækvildtarter.

23-10-2018: Årets vildtret: Programmet er klart

Et propfyldt program er klar til Vild med vildt-dagene den 3. - 4. november på Als, hvor bl.a. Årets Vildtret skal kåres.

22-10-2018: Billig italiensk allrounder: Bettinsoli Diamond E

I en mindre fabrik i udkanten af Gardone val Trompia i Norditalien arbejder omkring 20 mennesker med at producere Bettinsoli-haglgeværer i et familiefirma med den nuværende ejer, Enrico Bettinsoli, i spidsen. De producerer i konkurrence med andre større producenter til den billigere ende af markedet.

21-10-2018: Ny struktur i Danmarks Jægerforbund

Ny struktur i Danmarks Jægerforbund
Informationsmøde om udviklingen af en ny struktur i Danmarks Jægerforbund

Sted: Dåstrup Forsamlingshus, Byvejen 15, Dåstrup, 4130 Viby Sjælland
Tid: Torsdag d. 8. november 2018 kl. 19-21.

19-10-2018: Strand- og havjagt: - Hva' med sikkerheden?

Nu er det højsæson for den spændende strand- og havjagt. Desværre kan det også være farefuldt, hvis ikke man retter sig efter de basale sikkerhedsregler.

17-10-2018: Undgå problemer - få styr på riffeljagttilladelsen på jagttegnet

Hvad står der på dit jagttegn? I år er de tyske myndigheder ekstra opmærksomme på at kontrollere jægernes tilladelser, når de søger om tysk jagttegn. Derfor får vi en del spørgsmål om tilladelsen til at drive riffeljagt i Danmark. Læs her hvordan du undgår problemer.

16-10-2018: Kom forbi Jagtens Hus torsdag i efterårsferien

Vi fejrer efteråret i besøgscenteret ved Jagtens Hus torsdag den 18. oktober. Så kig forbi og lav din egen kniv, skyd med bue og lav mad over bål.