31-01-2018: Tag familien med

At søge nye jagtmarker uden for landets grænser ligger efterhånden mange danske jægere på sinde. I flere tilfælde falder det imidlertid ikke i god jord i det familiære bagland at tage på rendyrkede jagtrejser. Derfor tilbyder adskillige jagtrejsebureauer kombinationsferier, hvor både jagtlige og familiære behov stilles.

30-01-2018: Vinterduer

Vinden er gået i øst, den er frisket op, men selvom den sender sibirisk kulde ind over landet, kan vejrliget ingenlunde holde en dedikerer duejæger som Peter Rehder inden døre – det er nemlig dage som denne, trækket kan toppe.

30-01-2018: Markvildtindsatsen imponerer i Sverige

Samarbejdet mellem jægere og landmænd i de mange markvildtlav spredt ud over Danmark, har trukket svenskerne over sundet. Forleden besøgte repræsentanter fra Skånes Jægerforbund et markvildtlav på Møn.

29-01-2018: Ny Prøve-nul serie klar på lageret

Prøve-nul serien E-H fra SEGES og Danmarks Jægerforbund ligger nu klar på jagtproeven.dk. Prøverne er undervisningsprøver, og er skabt målrettet til jagttegnsundervisning.

29-01-2018: Regler for kronvildtjagt i februar

Der indløber i øjeblikket mange spørgsmål fra jægere om de gældende regler for kronvildtjagt i februar 2018.

26-01-2018: Forsvaret: Husk respekten for havet

Efter flere tragiske hændelser med havjægere i denne måned, kommer forsvaret nu med en opfordring til alle strand- og havjægere: Husk sikkerheden, når du tager på havet.

25-01-2018: Konference om vildtforvaltning: Engagement og aktuelle sager

Den 6. nationale temadag om dansk vildtforvaltning med titlen Grænseløst vildt – forskning og forvaltning blev afholdt den 24. januar med talrige spændende oplæg om tidens hotteste emner indenfor dansk vildtbiologi.

24-01-2018: Ingen forklaring på manglende ulve

I går udsendte DCE Aarhus universitet en rapport med titlen "Ulve i Danmark 2012-2017", der beskriver den udvikling, der har været for ulven. En rapport, som naturligvis tiltrækker sig opmærksomhed.