29-05-2019: Seminar i førskuds-arbejdet

Danmarks Jægerforbund afholder den 30. juni i Tørring Jagtforening et spændende seminar i førskudsarbejde med jagthunde. Kurset er både for stående og stødende/apporterende hunderacer, og der er stadig ledige pladser.

29-05-2019: Nyjæger: Kom til Hunting Skills 2019

Søndag den 2. juni byder Danmarks Jægerforbund, Kreds 4, alle nyjægere og andre interesserede til en dag i jagtens verden.

29-05-2019: En ikke-eftersøgt buk

Dyrenes Vagtcentral ringede i juni 2018 til schweisshundefører Brian Vels fra Tjele i Midtjylland om et rådyr, som gik og havde det dårligt i en villahave i en mellemstor landsby. Her er hans historie om, hvad der skete.

28-05-2019: DJ-webshoppen lukker kortvarigt

Beklædning, bøger, gaveartikler, jagttegnsmateriale, skydeskiver, riffelmærker - you name it! DJ-webshoppen bugner af jagtrelaterede effekter. Vi anmoder dog om din tålmodighed, da vi af tekniske årsager er nødt til at holde den lukket i nogle få dage.

28-05-2019: Bukkepral på ”stenbroen”

Med forårssolen blinkende i vinglassene og de nyudsprungne træer viftende i den lune eftermiddagsvind, blev der torsdag den 16. maj hængt otte nyskudte råbukke op foran restaurant Peder Oxe på Gråbrødre Torv i København.

28-05-2019: Kort og godt om jagtriflen

Hvordan er reglerne for riffeljagten i Danmark, Norge og Sverige - og hvordan er det nu med f.eks. halvautomatiske rifler og riffelprøven? Få svarene i artiklen her.

27-05-2019: Buen skal med i kampen mod mårhund – hele året

Alle midler skal tages i brug, hvis vi skal dæmme op for invasionen af mårhund. Ikke mindst skal danske buejægere selvfølgelig have lov til at skyde det uønskede dyr året rundt – og ikke kun i jagtsæsonen.

27-05-2019: FM i jagthorn 2019: Blæsning i høj klasse

Vanen tro var det en stemningsfuld dag med masser af hygge om hornspil i høj klasse, da årets FM i jagthornsblæsning blev afviklet i lørdags.