29-11-2018: Markedspladsen

Den nye version af Danmarks Jægerforbunds app - Jæger - er nu klar til brug. Denne gang med en stor nyhed: Markedspladsen. På Markedspladsen kan du som privatperson købe og sælge alt inden for jagtens verden, dvs. våben, udstyr, beklædning, hunde, jagtleje mm.

28-11-2018: Miljøstyrelsens mårhundpulje er brugt

På under ét døgn har Miljøstyrelsens mårhundepulje oplevet så stor tilslutning, at den er blevet tømt.

28-11-2018: Miljøstyrelsens mårhundepulje er brugt

28-11-2018: Ny tilskudspulje til regulering af mårhund i Danmark

I forbindelse med miljø- og fødevareminister Jacob Ellemann-Jensens udsætning af en judas-mårhund på Fyn mandag d. 26. november, blev der offentliggjort en ny tilskudsordning som skal bidrage til reguleringen af mårhund i Danmark.

27-11-2018: Grundbogen Jagttegn er i høj kurs

På trods af nedgangen i antallet af nye jægere og jagttegnsaspiranter har jægerforbundet oplevet en stigning i efterspørgslen af undervisningsmaterialet Jagttegn.

26-11-2018: Opdateret vejledning til skriftlig jagtprøve og jagttegnsundervisning

Miljøstyrelsen har netop publiceret en opdateret version af vejledningen til jagtprøven på deres hjemmeside. Vejledningen er gældende som pensum til jagtprøven fra 1. januar 2019.

26-11-2018: Antallet af aspiranter til jagtprøven er faldende

De seneste tal for Miljøstyrelsen viser at det samlede antal aspiranter, som gik til jagtprøve i 2018 er faldet væsentligt ift. tidligere år.

26-11-2018: Levering af Jæger i december

I næste uge - fra den 3. december - kan du forvente, at december-versionen af Jæger bliver omdelt. Den digitale version er klar på medlemsnettet og i app'en den 1. december.