30-08-2018: FM i udvidet apportering

Man fristes næsten til at sige, at solen altid skinner i Nordjylland, men ikke desto mindre var det hvad den gjorde, da Forbundsmesterskabet i udvidet apportering blev afviklet i perfekte rammer omkring Hjallerup Jagtforening.

30-08-2018: FM i udvidet apportering

30-08-2018: Det er atter tid til at sende tænder ind

Inden længe lister de første jægere sig ud på årets kronvildtjagter. Det betyder, at der igen er mulighed for at sende tænder ind til aldersbestemmelse af kronhjorte.

30-08-2018: Det er atter tid til at sende tænder ind

30-08-2018: Jagttegn udkommer nu også som E-bog

Danmarks Jægerforbund og SEGES er klar med en opdatering af materialet Jagttegn, så det matcher tidens undervisningstekniske muligheder

30-08-2018: Jagttegn udkommer nu også som E-bog

29-08-2018: Ny formand for hjortevildtudvalget

Som planlagt ved Hovedbestyrelsens konstituering overtager Torben S. Jensen formandsposten i Jægerforbundets Hjortevildtudvalg fra Claus Lind Christensen.

29-08-2018: Ny formand for hjortevildtudvalget