27-02-2015: Så er det atter tid til kredsmøderne

Med det tidligste forårs komme kommer også kredsmøderne i Danmarks Jægerforbund. De ordinære kredsmøder afholdes fra sidst i februar til midt i marts. Du kan finde datoer og steder her.

27-02-2015: Jagten fortsætter med at være en naturlig del af livet i Nivå Bugt

Der er et antal velfungerende reservater i Danmark, som baserer sig på videnskabelige undersøgelser og tællinger. Derfor lægger Danmarks Jægerforbund sig i kølvandet af Naturstyrelsen og konstaterer, at jagten forsat skal være en naturlig del af livet i Nivå Bugt, som har pladsen og bestandene til at understøtte den.

26-02-2015: Arbejdet med Natura 2000-planerne ruller videre i anden fase

Det indledende arbejde til næste planperiode af Natura 2000-planerne, der træder i kraft i 2016, er godt i gang. I de planforslagene fra Miljøministeriet indtager jagten sin naturlige plads uden at blive problemtatiseret - et resultat af jægernes indsats i den nuværende planperiode. I disse dage forbereder jægerforbundet nye høringssvar ved en række lokale møder.

26-02-2015: Arbejdet med Natura 2000-planerne ruller videre i anden fase