05-02-2015: Flot sæsonafslutning for duejægere

Den 31. januar var det slut for sæsonen 2014/2015. Kasseren i Rårup Jagtforening, Niels Christian Beck, kunne sætte jagtgeværet i våbenskabet, mæt og tilfreds med en flot afslutning på en lang jagtsæson.

05-02-2015: Flot sæsonafslutning for duejægere

04-02-2015: Naturformidlerprisen 'Årets Krudtugle' havnede på Bornholm

I weekenden afholdt Danmarks Jægerforbunds Naturformidlerkorps deres årlige seminar, som har til formål at give ny inspiration til forbundets naturformidlere. Traditionen tro blev der også uddelt 'Årets Krudtugle' til en naturformidler, der har gjort en særlig indsats for at formidle budskabet om jagt og natur i pressen. I år røg prisen til Bornholm.

03-02-2015: Din mening tæller

I Danmarks Jægerforbund er vi gået i gang med en grundlæggende opdatering af vores natursyn. Natursynet indeholder en beskrivelse af Danmarks Jægerforbunds værdier på en række spørgsmål, der vedrører natur, vildtforvaltning og jagt. Vi håber, du vil bidrage til vores videre arbejde ved at besvare 35 spørgsmål.