03-10-2018: Dødens bjerge

I disse dage skulle den newzealandske regering have været i gang med noget, der kunne minde om en udryddelseskampagne af Himalaya tahr i landets sydlige alper.

02-10-2018: Medlemsundersøgelse 2018

Over 5.800 medlemmer deltog i årets medlemsundersøgelse og har dermed ydet et værdifuldt bidrag til de mange aktiviteter, der er i gang for at sikre Jægerforbundets medlemmer mest mulig jagt og natur.

02-10-2018: Junglehjorte

600 - 700 år gamle træer, bjerge og brusende floder - i disse helt uvirkeligt omgivelser gælder det jagt på kronhjorte i New Zealand.

02-10-2018: Rådgivningschefer med fokus på kronvildt og markvildt besøgte Jagtens Hus

Fredag den 28. september lagde chefkonsulenter med speciale i planteavl, fra 20 landbrugsrådgivningscentre jævnt fordelt over hele Danmark, vejen forbi Jagtens Hus i forbindelse med en erfagruppetur til Djursland.

28-09-2018: Miljø- og Fødevareministeren har genudpeget formanden for Vildtforvaltningsrådet for 2018-2022

Jan Eriksen er genudpeget som formand for Vildtforvaltningsrådet, der består af repræsentanter fra DOF, Landbrug & Fødevarer, Dyrenes Beskyttelse, Friluftsrådet, Danmarks Jægerforbund, Danmarks Naturfredningsforening og Skovforeningen.

28-09-2018: Sølvmåge på tallerkenen

Dengang mågerne blev fredet, efterlod det en del af os jægere i frustration og med følelsen af tab, deriblandt mig selv. Vi havde mistet en jagtbar art, og det var svært at forstå grunden, men i den grad også fordi, at jeg aldrig nåede at smage en måge.

28-09-2018: Husk ændringerne i kronvildtjagten

Oktober er mange steder lig med kronvildtjagt. Men husk at jagten nogle steder er anderledes i år, end den plejer at være. Vær blandt andet opmærksom på jagttiden på hinder i Midt- og Vestjylland, samt datoerne for tryk- og drivjagt.

28-09-2018: 40 dages betinget fængsel i ulvesagen

Retten i Herning har her til eftermiddag idømt en 66-årig mand 40 dages betinget fængsel for at skyde og dræbe en ulv på en mark ved Ulfborg den 16. april 2018.