03-07-2018: Oprettelse af baitplads til mårhund

Én af de meget effektive metoder til bekæmpelse af mårhund er oprettelse af såkaldte baitpladser (foderpladser), hvor der fodres for at lokke mårhunden til.

02-07-2018: Aflysning af demo-skydninger

Usikkerhed om våbenlovgivning medfører midlertidig aflysning af demo-skydninger, siger Formand for Bestyrelsen i Danmarks Våbenhandlerforening, Nils Juul Larsen.

02-07-2018: Ny bekendtgørelse om vildtskader

Med ikrafttræden den 1. juli i år er den længe ventede nye bekendtgørelse om vildtskader vedtaget. Der er flere forbedringer, men også et par torne.

02-07-2018: Nye jagttider vedtaget

Med ikrafttræden den 1. juli i år er den længe ventede nye bekendtgørelse om jagttider netop offentliggjort. Dermed er der givet grønt lys for mere jagt på 10 arter. Jægerforbundets formand betragter de nye jagttider som en sejr for jægerne og for fagligheden.

02-07-2018: Aflysning af demo-skydninger

02-07-2018: Ny bekendtgørelse om vildtskader

02-07-2018: Nye jagttider vedtaget

29-06-2018: Buejagt: Endnu et godt skridt fremad

Jagt på de store hjortearter med bue er et af de store mål for landets buejægere, som bl.a. DJ har arbejdet med. Det er nu kommet et væsentligt skridt tættere på at blive opnået, da bekendtgørelsen “Bekendtgørelse om forsøg med buejagt på dåvildt, sikavildt og kronvildt” netop er sendt i høring.