08-01-2018: Årets foto: Rørskovens hemmeligheder

Årets foto 2017 blev Peter Staunsbjergs fantastiske foto af en rørdrum. Et billede han kalder rørskovens hemmeligheder. Tillykke til Peter Staunsbjerg der løber med 5.000 kroner til jagtudstyr.

07-01-2018: Palle, PTSD, pyrsch og pløjemark

34-årige Palle Würtz er klejnsmed, socialpædagog, selvstændig iværksætter, sergent og krigsveteran. Han har lært at leve med PTSD, kronisk depression og stress. Faktisk er diagnosen blevet hans drivkraft, og han insisterer på at se det positive i livet. Jægers udsendte tog med Palle Würtz på bukkejagt den 16. maj og fik indblik i hans liv.

05-01-2018: Pas nu på!

Er jægeren overtændt, er der risiko for at miste overblikket og dermed udsætte andre for fare.

05-01-2018: Jagthundekonsulenten ønsker godt Nytår med nyheder for 2018

Større fokus på træning og uddannelse i det nye år, flere seminarer samt ny app!

05-01-2018: Juleaften hos jagtforeningen

Det blev en hel unik jul i Vestsjællands Jagtforening, der havde inviteret en gruppe værdigt trængende voksne og børn til en fantastisk (tidlig) julefejring i jagtforeningen.

05-01-2018: Reorganiseringen (stående hunde) og dialogmøde

Dialogmøde på vej i forbindelse af reorganiseringen af arbejdet med de stående hunde

04-01-2018: GPS halsbånd til de danske ulve

Naturhistorisk Museum, Aarhus, og Institut for Bioscience, Aarhus Universitet, har fået både tilladelse og bevilling til at indfange og udstyre nogle af ulvene fra Vestjylland med GPS halsbånd.

04-01-2018: Ny jagtlov trådt i kraft

Den 19. december 2017 blev en skelsættende dag i dansk jagtlovgivning med Folketingets vedtagelse af den nye jagtlov. Nu er den så pr. 1. januar 2018 trådt i kraft. Vi ser derfor nærmere på jagtloven og tilhørende bekendtgørelser, herunder nogle af ændringerne i jagtloven.