03-01-2018: Jagt på efterskolerne

Behovet for at kunne fordybe sig i jagtens verden har vist sig udslagsgivende, når unge søger en efterskoleplads. På Bråskovgård Efterskole har man været på forkant med denne tendens, da en jagtlinje har eksisteret her i et helt årti. Udviklingsarbejdet ophører imidlertid ikke her, og nu ser en ny jagtforening dagens lys.

03-01-2018: Ny bekendtgørelse betyder nye regler for kronvildtjagt og udsætning

En ny bekendtgørelse fra Miljøstyrelsen medfører en række ændringer for jagt og fodring af kronvildt, samt udsætning af gråænder, agerhøns og fasaner.

03-01-2018: Juleaften hos jagtforeningen

Juleaften hos Vestsjællands Jagtforening

02-01-2018: Læs i Jæger Januar 2018

Det er på tide at få gnedet nytåret ud af øjnene, og hvad kan være bedre end at gøre det med et propfyldt Jæger med masser af historier om jagt, vildt og natur?

02-01-2018: Fem oversete jagtrejsemål

Savner du inspiration til jagtrejsemål udover det sædvanlige? Så har vi her en liste over fem jagtrejser til destinationer, de færreste tænker på sammen med jagt, men som kan give fantastiske jagtoplevelser.

02-01-2018: Trofæets lange rejse hjem

Når din jagt er kronet med held, kommer det næste kapitel – behandling og hjemtransport af dit trofæ. Her er det vigtigt at overholde følgende procedure for, at det bliver en god oplevelse, helt frem til trofæet hænger på din væg i langtidsholdbar tilstand.

02-01-2018: Hakuna matata

Nyjægerdebut i Sydafrika: To gode kammerater fik en uforglemmelig debut som riffeljægere på det afrikanske kontinent. Spændende og lærerig.

02-01-2018: Høje mål kan give højdesyge

Har du ambitioner om bjergjagt? Da bør du vide, at du med stor sandsynlighed vil lide højdesygens kvaler.